Modellering van kort haar met een haarkruller

Mijn nicht speelt graag met haar, het is mogelijk om haar poriƫn te aaien en te kammen tijdens het kammen. Het wordt ook echt geabsorbeerd, dat als ik alles nodig heb om er mooi uit te zien, ik zes keer een vlecht kan aanbrengen, altijd het haar opbukt, of ze vastmaakt met clips. Ik heb echt zin in schoolwerk en vormgeven aan hen. Haar nieuwe creatie was ook origineel en had een perfecte kapsel en outfit nodig. In het begin had mijn moeder een paar vlechten met strikken erin geplaatst. Toen zei dat mooie meisje nee, nee en nooit meer. Ik zal mooiere dingen doen in krullend haar ... en het begon. Een half uur filmen en hun modellering. Ze zag er prachtig uit als een echte prinses. Maar toen veranderden de gasten met de verwende meisjes vrij snel weer van gedachten. Verwacht niet meer dan twee uur vanaf het begin van het vormgeven. Plots veranderde ze het idee volledig, maar in haar toespraak deed het niet zo veel "nieeee, ik wil natuurlijk niet dat ik iets herinner aan de prinses, wat is haar ondergeschikte". Ze vroeg zichzelf een nieuw kapsel, haar haar gesneden in de rol van losse coca. Omdat, zoals ik hierboven schreef, we nu oefenen met het aantrekken van haar, en dat is wat we het snelst deden. Haar moeder van een kant van me, met een extra in twintig minuten was bereid.

Kijk waar je haarspelden kunt kopen